Assortiment & prijs

Gewoon gezond, goed en lekker

Lekker en gezond eten maakt je dag een stuk leuker. Dat geldt vast ook voor u. Niemand is hetzelfde, daarom heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden om de keuze te maken die het beste bij uw wensen past.

Vers op maat
€6,95 tot €7,99

verse gerechten thuisbezorgdEet u graag elke dag hetzelfde? Vast niet. Bij ons kunt u uw eigen menu samenstellen. Iedere dag kunt u kiezen uit een wisselend assortiment van diverse soorten heerlijk bereid vlees of smakelijke vis, groenten, aardappels en sauzen. Maar we koken ook lekkere maaltijden met bijvoorbeeld een Oosters of Italiaans accent. Omdat we de maaltijden direct professioneel afkoelen, zijn ze ruim een week houdbaar in de koelkast.

U bepaalt zelf de combinatie en prijs van uw maaltijd. Uw vleeskeuze bepaalt de prijs van uw maaltijd, vervolgens kunt u uw maaltijd compleet maken door een uitgebreide keuze in aardappelen, groenten en sauzen. U kunt al een heerlijke thuisbezorgde maaltijd vanaf € 6,95 bestellen.

Onze koks koken graag lekker én gezond en wij helpen u graag bij het maken van een verantwoorde maaltijd keuze. Hiervoor is de eetwaaier ontwikkeld.
Klik hier voor meer informatie over de Gewoon Bewust Eetwaaier.

Vries menu Vanaf € 5,74

Bestelt u liever niet elke week en heeft u meer behoefte aan maaltijden die u langer kan bewaren? Dan zijn onze vriesverse maaltijden iets voor u. Doordat ze direct na het koken diepgevroren worden, kunt u ze langere tijd in de vriezer bewaren.
Deze maaltijden zijn al compleet voor u samengesteld en u heeft de keuze uit een ruim assortiment. De Vriesverse maaltijden zijn er al vanaf € 5,74.

Heerlijke versgekookte gerechten aan huis bezorgd